RHA productgarantie

RHA producten zijn ontworpen en gemaakt om aan de hoogste standaard voor constructie en geluidskwaliteit te voldoen. Elk kenmerk, detail en onderdeel is het resultaat van uitvoerig onderzoek en een compromisloze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden wij een driejarige garantie op onze producten.

Afhankelijk van het model kan de driejarige garantie als standaard worden geboden. Voor sommige modellen moet de aanschaf worden gevalideerd door het product online te registreren om voor de volledige driejarige garantiedekking in aanmerking te komen. Onderstaande tabel laat zien welke producten geregistreerd moeten worden om de driejarige garantie te activeren. Zie voor garantievoorwaarden van niet vermelde producten de Algemene Garantievoorwaarden.

RegistrationProducts
Online registrerenCL1 Ceramic, Dacamp L1
Geen registratie
MA350, S500, S500i, MA600, MA600i, MA750, MA750i, CL750, T10, T10i, T20, T20i, T20i Black


De garantie van RHA is geldig vanaf de datum van aanschaf. Het is een aanvulling op alle nationale of regionale wettelijke verplichtingen van dealers of nationale distributeurs.

Volledige garantievoorwaarden.

In het onwaarschijnlijke geval dat u aanspraak moet maken op de garantie, vul dan alstublieft het klantenservice contactformulier in.

 

De garantie van RHA dekt geen accessoires van derden zoals bijvoorbeeld de met RHA-producten meegeleverde Comply™ oordopjes. Comply waarschuwt dat "Levensduur gebruiksafhankelijk is. Gewoonlijk ligt het gemiddelde gebruik tussen de 2-4 maanden per paar oordopjes." Klik hier om meer te lezen op de website van Comply.